Mass Effect 3 gelekte live-action trailer

27 februari 2012 om 03:31 door Metro redactie
Mass Effect 3 gelekte live-action trailer

Het tijdstip van de N8W8 plus het feit dat internet geschikt is om vroegtijdig shit los te laten, schenkt ons relatief vroeg de nieuwste Mass Effect 3 trailer. Check die live-action ME3 materie! Meer tofs deze Wacht vinden we via een kick-aars ninja uit Borderlands, de kwaliteit van Far Cry 3, een Halo 4 wishlist, en als afsluiter hebben we good old Pac-Man.

Gelekte Mass Effect 3 trailer
Iedereen die zich niet wil laten overhypen door spellen doet er verstandig aan zo nu en dan eens een trailer over te slaan, het is tenslotte wel zo tof als je zelf ontdekt hoe de wereld en vijanden eruitzien als je de game speelt. Tegelijkertijd ben je natuurlijk wel nieuwsgierig hoe jouw favo game in aantocht er nu eigenlijk precies uitziet. Geen nood, deze Mass Effect 3 live-action trailer laat helemaal niks zien uit de daadwerkelijke game. Wel krijgen we een potje er sfeervolle beelden te zien, vooral in de eerste helft. Overigens zou deze trailer eigenlijk pas tijdens een episode van The Walking Dead onthuld worden. Tja, het internet...doe er je voordeel mee!

Borderlands 2 doet stoer met Zer0
Borderlands 2 dreigt het grote stoere broertje van het origineel te worden. Zoals vaker met vervolggames wordt het allemaal net ietsje bruter en grootser. Neem nu de personages/ classes, die zijn toch wel een stukje cooler dan die uit de eerste Borderlands. Het uiterlijk en ontwerp ziet er gewoon strakker uit, de mannetjes hebben iets meer een eigen smoelwerk. Wie wordt er nu niet blij van een ruige ogende dude met baard, hannekam en twee dikke guns?! Yups, deze Salvador is wel de grootste eyecatcher van het nieuwe stel. Ene knakker genaamd Zer0 wordt er echter niet minder stoer van.

Zer0 is de class voor iedereen die houdt van snipen, hakken en stealth. Zer0 ziet er uit als een ninja en zo gedraagt hij zich ook. Zer0 kan een decoy loslaten, onzichtbaar worden en zo om de vijand heensluipen en vervolgens individuele targets snoeihard in de rug aanvallen. Met zijn zwaard doet hij sowieso flink damage, en ook als sniper is ie dus prima geschikt. Verder zijn er natuurlijk nieuwe skills te verkrijgen, de 'Be Like Water' skill klinkt bijvoorbeeld erg cool. Met deze skill wordt je aangemoedigd schieten en melee af te wisselen. Als je iemand kapotschiet krijg je een melee damage bonus voor een paar seconden en als je iemand neermept, krijg je extra skiet damage cadeau voor een paar seconden. Je wordt dus eigenlijk gedwongen om je als een echte badass over het slagveld te bewegen.

Zer0 is net als heel Borderlands 2 coole shit, voor meer details check je IGN. September moet Borderlands in de winkelrekken liggen.

Far Cry 3 iets doelgerichter
Ik weet al niet eens meer waarom maar om één of andere reden heeft Far Cry 2 mij nooit echt kunnen pakken. Volgens mij kwam het voornamelijk door het vele rondbanjeren en steeds weer dezelfde vijanden neerknallen, ik werd er volgens mij ietwat moe van. Daarnaast, dat weet nog wel zeker, miste ik stiekem de powers en vijandelijke gedrochten uit Far Cry Instincts.

Enfin, ik ben weer aan het afdwalen. Waar ik eigenlijk heen wil, is dat Far Cry 3 beter belooft te worden dan zijn voorganger. Het spel wordt volgens Ubisoft iets doelgerichter waardoor je wat makkelijker je weg kunt vinden in de open grote wereld. Doelgerichter verkennen zeg maar. Niet dat de wereld daardoor beperkter wordt, lead designer Jamie Keen aan het woord:

"We don't want you to feel like you're being blocked by the world. If you want to travel quickly somewhere, you can do it. If you want to just drive around, you can do that too. If you want to jump off that cliff - you can do that too. We want it to be a situation where you say, 'Wouldn't it be cool if... Oh! I can!' It's always about enabling. That's really important for us."

Prima, september zullen we eindresultaat zien.

Halo 4 wenslijst
De N8W8 houdt van Halo en is teringjantjes benieuwd wat Halo 4 zonder Bungie geknutsel ons gaat leveren. Voor de resultaten van Halo 4 moeten we nog even afwachten, wel kunnen we natuurlijk alvast met een wenslijst komen. Verdomd, dat is precies wat CVG heeft gedaan. Laten we daarom maar eens beginnen met wat zij willen zien in Halo 4, kort samengevat het volgende:- Een stel compleet nieuwe vijanden en vooral geen Flood.
- Iets meer persoonlijkheid wat betreft de characters.
- Een duidelijk, compleet verhaal welke cool is voor fans en nieuwkomers.
- Iets meer vrijheid in levels, de ruimte om te verkennen.
- Bots en matchmaking voor custom games.

Aardig lijstje, ik wil ook nieuwe vijanden, als het kan nog iets brutere graphics, lekker grote, lange levels en verder, eh, alles wat al bruut is aan Halo; gewoon meer daarvan graag. Ik weet het verder eigenlijk even niet... Wat zouden jullie het liefst zien in Halo 4?

Pop Fiction onderzoek Nintendo liedjes
Pop Fiction van Gametrailers komt steeds weer met shit aanzetten waarvan ik echt geen idee had. Neem nu de nieuwste aflevering, hierin wordt gesproken over Kazumi Totaka. Dit is gast die muziekjes maakt voor vele grote Nintendo games, hij heeft meegewerkt aan onder andere Mario Paint, Animal Crossing, Link's Awakening en Wii Sports. Nu gaat er de roddel dat er in alle games waar hij aan meegewerkt heeft een specifiek nummer genaamd Totaka's Song verstopt zit. Of het klopt, en hoe lastig het is om te checken of het nummer ook in Wii Sports zit, check je hieronder.

Wonderbaarlijke ongein. Los van het Wii Sports gebeuren, ik moet Nintendo nageven dat ze erg goed zijn om geheimen te verstoppen in games. Erg cool en knap dat er anno 2012 nog van alles ontdekt wordt.

Pac-Man, de tekenfilm
Wisten jullie dat er begin jaren tachtig een tekenfilm werd uitgezonden met de naam Pac-Man. Juist, fucking Pac-Man, en wel met zijn hele gezin probeert hij de spookjes de baas te blijven. Ernstig knullige shit en daarom vermakelijk om alleen al de intro te checken. Zien is geloven!

Wreed hè? Aanschaffen kan gewoon hoor, deze heftige tekenfilm is na dertig jaar namelijk eindelijk op dvd!

Bron: Power Unlimited

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d