Expositie Hanco Kolk in Gorinchem

29 februari 2012 om 10:00 door Ruben Eg

Hanco Kolk exposeert rond De Stripdagen in Galerie De Etage in Gorinchem. De expositie ‘5348 Lijnen van Hanco Kolk’ laat een dwarsdoorsnede zien van het werk van de tekenaar van Single en Gilles de Geus. De eerste duizend bezoekers van de expositie krijgen gratis een exclusieve ansichtkaart die ter gelegenheid van De Stripdagen is gemaakt.

Kolk maakte voor Galerie De Etage een selectie uit zijn vrije en toegepaste werk. Ook is op de expositie een voorproefje te zien van zijn nieuwe prentenserie rond Casanova, die in juni als printcollectie zal verschijnen. Sinds dit jaar experimenteert Kolk met driedimensionale toepassingen van zijn stijl in de vorm van levensgrote draadfiguren waarin de kenmerkende soepele lijn duidelijk te herkennen is.

De tentoonstelling wordt op zaterdag 3 maart geopend en duurt tot woensdag 28 maart. Galerie De Etage ligt boven Boekhandel Cursief, aan de Kruisstraat 4 in Gorinchem.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d