Chaotische explosie om mee te koken en lachen

15 februari 2012 om 13:15 door Laura Tenret
Chaotische explosie om mee te koken en lachen

Dit boek is niet voor diegenen die op zoek zijn naar hoogstaande, gezonde recepten, overzichtelijk ingedeeld. Dit originele boek is een chaotische, heerlijke explosie van autobiografische verhalen, hilarische oude foto’s en de recepten van iemand die met hart en ziel van eten houdt. De Leeuw neemt je mee langs bijzondere momenten uit zijn leven aan de hand van eten. De recepten hebben namen als Paddestoelenmeuk en Godsgeilstegerechtje.

Neem dit boek alleen niet mee de keuken in: voordat je het weet brandt je eten aan omdat je het niet meer weg kunt leggen. ‘Waarschuwing, van dit boek krijg je trek’, staat er echter op de voorkant. Sorry Paul, dat gaat niet echt op met die anekdotes over masturberen en koeienbevallingen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d