Call of Duty: Black Ops 2 bevestigd door Amazon

18 februari 2012 om 02:11 door Metro redactie
Call of Duty: Black Ops 2 bevestigd door Amazon

Niemand minder dan online shop Amazon.com publiceerde een productpagina van Black Ops 2! Oké, hij werd er na 3,4 seconden weer afgehaald door Activision maar gelukkig hebben we de foto’s nog! Als ie nu niet in de maak is… Verder: Angry Birds worden de ruimte in gelanceerd, Alan Wake wordt gewoon gelanceerd en een nieuwtje met de titel ????????
 
Amazon.com heeft productpagina van Black Ops 2
Zijn er eigenlijk nog mensen die niet ervan overtuigd zijn dat de volgende Call of Duty Black Ops 2 heet? Ja, Activisions CEO Bobby Kotick, en de Wacht heeft zo’n vermoeden dat hij uiteindelijk de titel aankondigt. Welnu, niemand minder dan webwinkel Amazon.com maakte een productpagina aan voor Black Ops 2 en zegt dat het de Call of Duty van 2012 wordt! Het is zelfs de Franse tak van de koopsite, dus dat maakt het dubbel betrouwbaar. Plaatje!

Oké de pagina werd sneller weggehaald dan een dt-fout door Ed, maar het Franse gamesblog genaamd GameBlog (origineel!) wist vlug bovenstaande screenshot te plaatsen. Volgens de schrijver heeft het nieuws echter een flinke doofpotaffaire ontketend bij Activision. Meerdere Franse nieuwssites zouden dringend zijn verzocht om hun berichtgeving te verwijderen. Bij GameBlog zijn zelfs advertenties door Activision teruggetrokken. Pijnlijk!

Och, was er maar meer bewijs voor de arme Franse gamejourno’s. Bewijs uit een betrouwbare richting, van een art studio die Activision al vaker inhuurde bijvoorbeeld. Stel je voor dat een van diens medewerkers Black Ops 2 op z’n LinkedIn-pagina zou hebben staan, en dat die medewerker Hugo Beyer zou heten…  

Angry Birds Space aangekondigd
De ruimte is the place to be. Vraag maar aan Mario, Sonic en Commander Shepard. Is het dan verwonderlijk dat monumentale game-iconen zoals de Angry Birds de ruimte in worden geschoten? Rovio heeft een teaser naar buiten gebracht en verwacht de game op 22 maart uit te brengen.

Het ergste is dat de Wacht hem waarschijnlijk nog gaat downloaden ook!

????????
Verbaasd over de titel? Tja, de Wacht kan er ook niet meer van maken. Gametrailers heeft een geheimzinnige trailer online gezet van een game zonder naam. Klinkt als een Volendams gameproject, maar waarschijnlijk wordt het eindproduct iets minder crappy. De trailer zou naar beneden zijn gestraald door Interdimensional Games; een studio die zich specialiseert in augmented reality games met diepgaande verhalen. Uh… oké, klink interessant genoeg! Laat maar komen die trailer!

 

Er is verder nog helemaal niks bekend gemaakt en ik raad niemand aan om de site te navigeren want dat is een spel op zich. Zo eentje die niet leuk is en die Jeroen dan maar reviewt omdat het moet…

Activision werkt aan Ninja Turtles-game?
Nog meer potentieel awesome nieuws uit de hoek van Activision. Deze jongens houden een boel geheimpjes onder hun pet verborgen, want op de Toy Fair in New York werd zwaar gehint naar een nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtles-game! Nickelodeon is al een tijdje bezig om de schilpadden terug te brengen met een nieuwe cartoon. Wat, alweer?! Ja, alweer.

En precies zoals bij Black Ops 2 houdt Activision zich nog steeds stil. VG247 kreeg te horen dat Acti niet reageert op geruchten… ondanks dat hun naam duidelijk op bovenstaande foto vermeld staat. Bovendien heeft de uitgever eerder ook met Nickelodeon gewerkt aan games. Allemaal totaal toeval! Eerder verscheen het gerucht dat Rocksteady bezig zou zijn met een Turtles-games. Die ontkenden het echter later.

A Link to the Awesome
Wie heeft er niet The Legend of Zelda: A Link to the Past gespeeld? Ah mooi, geen vingers, Dat betekent dus dat iedereen onderstaande scène uit het begin van de game herkent. Animator Egoraptor liet zich weer helemaal gaan en brengt zijn trademark krankzinnigheid naar de SNES-klassieker. Enjoy!

Bobby Coca-Cola Kotick
Onderstaand vertaalde bericht kreeg de Wacht in z’n inbox, samen met het verzoek of ie volgende maand weer een potje wil golfen met Bobby Kotick. Hé wat kijken jullie raar, mag ik geen hobby’s hebben?!

"Dag plebs,

Dit is Bobby Kotick, CEO extraordinair van Activision en begenadigd acteur in Oscar-genomineerde films zoals Moneyball. Aan mijn enorme CV mag ik vanaf vandaag ook directielid van Coca-Cola toevoegen. Een logische stap natuurlijk; ik werk al jaren aan de populairste game ooit (hint: hij begint met een C en eindigt op ‘All of Duty’) en nu mag ik meehelpen om de populairste frisdrank ooit nog populairderderder te maken. Specifiek heeft Coca-Cola mij binnengehaald om mijn financiële ervaring en digitale kennis. En jullie maar raar opkijken van Call of Duty Elite. Hé nu heb ik opeens een briljant idee! Coca-Cola Elite, lijkt jullie dat wat? Ik zou graag een postadres willen achterlaten voor reacties, maar na het zesde dode stinkdier heeft mijn spindoctor dat afgeraden. “Roem eist z’n tol,” zegt ie dan. Mooi gesproken, maar de geur gaat er niet minder makkelijk van uit de gordijnen.

Ik wilde jullie dit even persoonlijk vertellen, niet alleen omdat ik de Nachtwacht ken maar ook omdat ik een groot fan van Powder Uncivilized ben. Ik bedoel, alleen die naam straalt al kwaliteit uit, toch?

Hoogachtend,

Bobby Kotick
CEO Activision
Parttime acteur in Oscargenomineerde films (zie IMDb-pagina)
Directielid van Coca Cola
Bedenker van Call of Duty Elite

P.S. En voor het geval dat de Nachtwacht het nieuws overneemt dat er zogenaamd aan Black Ops 2 en een TMNT-spel zou werken: GELOOF HET NIET! Sommige mensen kunnen hele conversaties en brieven uit hun duim zuigen. Verderfelijk zeg ik!"
 
Alan Wake launchtrailer
Gisteren eindigde Nachtwachtmakker Florian al met Alan Wake’s American Nightmare en vandaag doe ik het gewoon dunnetjes over met de launchtrailer! Voor het geval je het nog niet was opgevallen, de nacht is namelijk het terrein van Remedy’s griezelschrijver. En deze trailer scoort een 12 op de badass-schaal!

Bron: Power Unlimited

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d