Britt Dekker 'helemaal klaar' met bekendheid

29 februari 2012 om 08:31 door Novum
Britt Dekker 'helemaal klaar' met bekendheid

Britt Dekker heeft het helemaal gehad met haar bekendheid. Toen ze in Nepal was voor het nieuwe televisieprogramma Echte Meisjes op Zoek naar Zichzelf, stortte ze in. "Daar was ik even helemaal klaar met bekend zijn."

Ook voor haar reis zat ze in een dip. "Ik had het zo vreselijk druk gehad en was net twee dagen terug van de shoot voor Playboy toen ik alweer weg moest", vertelt de blondine aan het AD. "Ik ging echt even helemaal kapot. Wil ik dit eigenlijk allemaal wel? Gelukkig heb ik vriendinnen bij wie ik kan uithuilen."

Britt wil als ze op straat loopt graag dat ze met rust gelaten wordt. "Ik ga al bijna niet meer uit. Het gaat gewoon niet meer", aldus de 20-jarige Britt. "Hallo, ik ben geen publiek figuur! Iedereen wil de hele tijd maar aan me zitten."

Ook haar droombaan van agent bij de bereden politie heeft Britt door haar bekendheid op moeten geven. "De politie lijkt me nog steeds vet, maar dat gaat niet meer", vertelt Britt, die bekend werd door het datingprogramma Take Me Out. "Niemand die het serieus neemt als ze ineens van Britt een boete krijgen."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d