Anouk vestigt bezoekersrecord Gelredome

27 februari 2012 om 18:30 door Novum
Anouk vestigt bezoekersrecord Gelredome

De twee concerten die Anouk volgende maand geeft in het Gelredome worden elk bezocht door veertigduizend fans. Nooit eerder kwamen zo veel mensen af op een concert in het Arnhemse stadion, staat op de website.

De maximale capaciteit van het Gelredome ligt rond de 34 duizend personen. Op de avonden dat Anouk in het stadion staat, op 8 en 11 maart, wordt het podium echter op de middenstip geplaatst in plaats van de gebruikelijke Noord-Tribune. Daar kunnen nog eens zo'n zevenduizend mensen plaatsnemen, schrijft de Gelderlander.

Vanwege het hoge bezoekersaantal verzoekt het Gelredome fans om met het openbaar vervoer te komen en ruim van tevoren van huis te vertrekken. Voor het eerste concert zijn overigens nog te kaarten te koop. De tickets gaan vanaf 49,50 euro over de toonbank.

De twee shows zijn de laatste grote concerten die Anouk voorlopig geeft. De Haagse zangeres heeft even genoeg van optreden en wil meer tijd vrijmaken voor het bedenken van nieuwe nummers.

Anouk vertrekt na de shows voor een jaar naar Los Angeles. Daar gaat de 36-jarige zangeres schrijven en genieten van de zon.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d