Amanda Holden had hartstilstand na bevalling

26 februari 2012 om 16:56 door Novum
Amanda Holden had hartstilstand na bevalling

Amanda Holden had vlak na de bevalling van haar dochtertje een hartstilstand. Het hart van het Britain's Got Talent-jurylid stond veertig seconden stil, onthult Holden in een interview met de Britse boulevardkrant The Sun.

Holden werd eind januari met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Lang was onduidelijk wat ze precies mankeerde. Drie dagen na haar opname bleek dat Holden na een zware bevalling een gezonde dochter op de wereld had gezet. "Ik was bijna dood", zegt de 41-jarige Holden nu.

Na de geboorte van dochter Hollie kreeg Holden massale bloedingen. "Al het bloed wat mijn lichaam in ging, stroomde er net zo hard weer uit. Ik verloor in totaal dertien tot vijftien liter bloed." Volgens de presentatrice moest bloed uit andere ziekenhuizen worden gehaald om haar leven te redden. "Mijn echtgenoot had zeven minuten lang geen idee of ik nog leefde of dood was."

Holden beviel op 23 januari, ruim een week te vroeg, van haar tweede dochter. Na de bevalling lag de blondine drie dagen op de intensive care. Vorig jaar verloor Holden een baby na een zwangerschap van zeven maanden. Haar oudste dochter Alexa kwam in 2006 ter wereld.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d