Tony Neef en Linda Wagenmakers terug in Miss Saigon

24 januari 2012 om 20:40 door Novum
Tony Neef en Linda Wagenmakers terug in Miss Saigon

Tony Neef en Linda Wagenmakers keren nog een keer terug in Miss Saigon. De twee musicalacteurs staan op de planken tijdens de Miss Saigon reünie, die dinsdag 7 februari plaatsvindt in het Beatrix Theater in Utrecht. Dat meldt RTL Boulevard.

Tony en Linda brengen na de voorstelling samen met de huidige hoofdrolspelers, Ton Sieben en Na-Young Jeon, het liefdesduet De Laatste Nacht ten gehore. Ook andere castleden van de eerste Nederlandse versie van Miss Saigon zijn aanwezig zijn bij de reünie.

Miss Saigon was van 1996 tot 1999 te zien in het Circustheater in Scheveningen. De voorstelling staat tot en met maart in het Beatrix Theater. Ook onder anderen Stanley Burleson en Brigitte Heitzer spelen een rol in de musical.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d