Derde zwangerschap zware kluif voor Angela Schijf

25 januari 2012 om 08:20 door Novum
Derde zwangerschap zware kluif voor Angela Schijf

Angela Schijf heeft het behoorlijk moeilijk met de komst van haar derde kind. Waar haar vorige zwangerschappen op rolletjes liepen, heeft de 32-jarige actrice het dit keer zwaar, biecht ze woensdag op in het AD.

"Ik moet zeggen dat ik het soms behoorlijk zwaar heb. Ik fietste moeiteloos door die eerste twee zwangerschappen heen. Maar het lijkt wel alsof mijn lijf in de tussentijd meer heeft afgezien", legt Schijf uit. "Ik heb last van kwaaltjes, mijn spieren doen pijn en ik ben ontzettend snel moe. Vaak is het voor mij ook einde oefening wanneer ik de kinderen naar bed heb gebracht."

Ondanks de pijntjes heeft Schijf het er allemaal voor over. Volgens haar is haar gezin over ruim twee maanden, wanneer de actrice is uitgerekend, compleet. "Ik ben heel dankbaar dat dit kindje wilde komen."

Toch verwacht Schijf niet lang ongestoord te kunnen genieten. "Want het is niet zo dat ik me financieel kan permitteren om een jaar helemaal niets te doen. Ik ben geen Angelina Jolie en mijn man geen Brad Pitt."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d