Binnenland 19 sep 2018
Leestijd: 1 minuut

Rotterdam Foodsquare: place for foodlovers

Wethouder Said Kasmi opende afgelopen dinsdag officieel Rotterdam Foodsquare. Het bruisende horecagebied grenst aan de Witte de Withstraat en bestaat uit negen horecagelegenheden met ieder een eigen foodbeleving en charme.

Borrel

In samenwerking met horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam organiseerden de ondernemers een intieme borrel en proeverij voor de ambitieuze genodigden, exposanten en Rotterdammers.

Rotterdamse horeca

Begin dit jaar sloegen de ondernemers van de foodsquare de handen ineen voor een samenwerking. Ze waren het over één ding eens: Rotterdammers en mensen buiten de stad de kwaliteit en sfeer van de Rotterdamse horeca laten proeven.

Foodsquare

De restaurants op het bruisende horecaplein zijn al enige tijd bekend bij menig Rotterdammer. Begin 2018 hebben de ondernemingen zich verenigd tot één organisatie. Rotterdam Foodsquare staat bekend om de diverse culturen, de uiteenlopende keukens en het grootste terras.

Gelukzaligheid

De liefde voor ambacht, kwalitatieve producten en gelukzaligheid staat voorop. Van speciaalbieren bij Reijngoud, tot Aziatische street food bij Roes, luxe tapas bij Lola en Italiaanse delicatessen bij Gusto. De Walk’in Fish staat bekend om de kwalitatieve visgerechten en Dertien Rotterdam is een ster in het gebruik van biologische en lokale ingrediënten. Toe aan American Classics, de Turkse gastvrijheid of de Griekse ambiance? Dan mag een bezoek aan Hudson Bar & Kitchen, Nazar en Olympia niet ontbreken.

Rotterdam Foodsquare grenst aan de Witte de Withstraat en staat ook wel bekend als ‘De Schiedamse Vest’ in het centrum van Rotterdam.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.