Tara Lewis
Tara Lewis Binnenland 25 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

Zes keer buitenyoga in Rotterdam

Genieten van de natuur en ondertussen werken aan je lenigheid, rust en ontspanning. Dat is buitenyoga! Metro selecteerde zes lessen die je kunt volgen.

Kralingse Bos

Yoga Kralingen geeft elke woensdag- en zondagochtend yogales in het Kralingse Bos, aan de Kralingse Plaslaan. Vijf minuten van tevoren wordt verzameld bij de Julianabrug. Bij Daniella ligt de focus niet op intensiteit maar gaat het om de ontspanning van de geest en het lichaam. Zondag van 9.30 tot 10.30 uur. Woensdag van 9 tot 10 uur. Kosten: 10 euro per les.

Keilecafé

Deze zomer organiseert The Love At First Tribe een aantal yogalessen bij Keilecafé aan de Vierhavensstraat 46. Op zondag 12 augustus kunnen liefhebbers van 11 tot 12 uur een les volgen in de bijzondere industriële omgeving. Na de les kan een donatie worden gegeven.

Bergse Plas

Centrum Mudra organiseert tot en met 23 augustus de ‘zomeryogaweken’ en geeft op dinsdagavond Kundalini Yoga om 19.30 uur en woensdagochtend om 10 uur aan de Bergse Plas (in het park tegenover Stadhouderslaan 2). Op donderdagavond geeft het centrum les aan de Kralingse Plas. Kundalini Yoga is een actieve vorm van yoga waarbij je direct kunt ervaren wat de oefening voor je doet. Drie proeflessen zijn 20 euro, tien lessen kosten 130 euro.

Park Euromast

Justflow Yoga geeft op vrijdag- en zondagochtend les in het Park Euromast, bij het standbeeld van Tollens. De les is gegarandeerd met een kleine groep van maximaal tien deelnemers. Vrijdag van 10.30 tot 11.30 en zondag van 10 tot 11 uur. Kosten: 10 euro per les.

Oude Haven

Balanzs Rotterdam organiseert deze zomer iedere zaterdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur een gratis yogales in de Oude Haven. Verzamelen bij Hotel Citizen M, Gelderse Plein 50.

Luchtpark Hofbogen

Op het Luchtpark Hofbogen is de hele zomer elke maandagavond Yoga on the Block, van 18 tot 19 uur, waarna een vegetarische maaltijd wordt geserveerd. Kosten: 18 euro per les, inclusief maaltijd en drankjes.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.