Binnenland 27 jul 2018
Leestijd: 2 minuten

Summer events bij Euroscoop

Ook een manier om koel te blijven: een filmpje pakken in een geairconditioneerde zaal. Het kan onder andere bij Euroscoop in Schiedam, waar vanaf zaterdag ook nog eens een speciaal zomerprogramma van start gaat.

Hete zomer

De eerste weken van de zomer verlopen voor bioscopen traditioneel vrij slecht qua bezoekersaantallen. Mensen kiezen er dan massaal voor om lekker buiten te vertoeven. Maar deze zomer is nu al zo lang zó heet, dat de zalen bij Euroscoop in Schiedam soms stijf uitverkocht zijn.

Airconditioning

Bioscoopmanager Sabina Vella: ,,Regelmatig bellen mensen vooraf eerst om zich ervan te verzekeren dat wij airconditioning hebben. Wanneer ik ze dan vertel dat het bij ons binnen altijd een aangename 19 graden is, boeken ze vaak dezelfde dag nog een kaartje.”

Summer events

Leuk is ook dat de Schiedamse bioscoop vanaf komende zaterdag ieder weekend allerlei summer events organiseert op het Euroscoop plein. Deze evenementen zijn gratis te bezoeken.

Dries Roelvink

Zaterdag 28 juli bijt volkszanger Dries Roelvink het spits af met een optreden die om 19.00 uur begint. Zijn show wordt voorafgegaan door de muzikale escapades van Yes Darling, drie Rotterdamse dames die grossieren in onverwachte popliedjes voor ukulele, casio, gitaar en driestemmige zang.

Muzikale zaterdagen

De zaterdagen daarop is het vervolgens de beurt aan afro-fusion band Makali Sounds, Kaj van der Voort en Thomas Berge, de feestbeesten partyshow met Joey Hartkamp en William en de U2-tributeband U2ONE.

Luie strandstoel

De zondagen staan tot en met 26 augustus van 16.00 tot 20.00 uur in het teken van de summer lounge. Geniet vanuit je luie strandstoel of vanaf één van de terrassen van heerlijke live muziek van allerlei beginnende bandjes.

Circusschool

Op zondag 5 augustus is Circusschool Hannes en Co uitgenodigd om voor alle kinderen (en hun ouders) een circusevent neer te zetten. Niet één om naar te kijken, maar juist om lekker zelf aan de slag te gaan. Dus probeer eens te fietsen op een hele gekke fiets of hou die bordjes op een steel eens draaiende. Plezier voor jong en oud van 13.00 tot 16.00 uur.

Kijk voor het volledige programma op www.euroscoop.nl/schiedam/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.