Redactie Metro
Redactie Metro Binnenland 4 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Wie schrijft de nieuwe Bram Ladage-hit?

Na jaren trouwe dienst wordt de klassieke reclamemelodie van Bram Ladage in een nieuw jasje gestoken. Muzikanten, producers, bands en ander talenten kunnen zich ontfermen over de iconische radio-jingle van de Rotterdamse patatformule Bram Ladage.

Hip jasje

Sinds jaar en dag schalt ‘Wat knort mijn mage’ bij alle vestigingen door de speakers, maar nu is het volgens de patatbakker tijd voor verandering. Bram Ladage: ,,We zijn toe aan wat nieuws. Een écht lekker, enigszins herkenbaar deuntje, maar dan in een hip jasje. We hopen dat zoveel mogelijk muzikale meesterbreinen zich over de tune willen buigen, zodat er een terechte winnaar uit de bus komt”. De maker van de winnende melodie ontvangt een geldcheque ter waarde van 1000 euro.

Hiphopbeat

Van een lekkere hiphopbeat tot een akoestisch meesterwerk, van een klassiek muziekstuk tot technotopper: niets is te gek. Als de remix maar écht lekker wordt én enigszins herkenbaar blijft. De beste versie van het liedje wordt gekozen door het publiek dat online op hun favoriet stemt.

Meedoen

Diegene die mee willen doen aan ‘watknortmijnremix’ kunnen hun zelf geproduceerde tune uploaden. Vervolgens kan het publiek online stemmen op een favoriet. De tune met de meeste stemmen wint de felbegeerde prijs! De variaties op de tune zijn te beluisteren op www.watknortmijnremix.nl, waar ook de spelregels te vinden zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.