Erik Jonk
Erik Jonk Binnenland 25 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Snoepje uitgebracht in Feyenoord-editie

Feyenoord en Rotterdammertjes slaan handen ineen voor limited edition Rotterdams snoepje.

Vind je Feyenoord om op te vreten? Dat kan nu letterlijk. In samenwerking met Feyenoord heeft Rotterdams enige echte snoepje nu een limited edition uitgebracht: de Feyenoord-editie. De ‘smakelijke bouwstenen’ zijn speciaal voor deze variant voorzien van de clubkleuren van de voetbalclub. Op de voorzijde van het doosje pronkt stadion De Kuip en aan de binnenzijde van de verpakking valt de prijzenkast van Feyenoord te bewonderen. De Feyenoord-editie Rotterdammertjes is slechts tijdelijk verkrijgbaar.

Hele leven supporter

De wens voor een samenwerking met Feyenoord kwam van beide kanten. Rotterdammertjes-oprichter Olaf Ouwerkerk: ,,Ik ben al mijn hele leven supporter van Feyenoord. Daarnaast is De Kuip een schitterend icoon van Rotterdam en daardoor kanshebber voor een eigen snoepeditie. Stadion Feijenoord (De Kuip) is sinds de ingebruikname in 1937 al ruim 80 jaar een toonaangevende en waardevolle plek in de Nederlandse sportgeschiedenis." Eerder al werden de doosjes van de Rotterdamse snoepjes voorzien van de Euromast, Rotterdam Centraal Station, Erasmusbrug en ss Rotterdam.

Snoepje uitgebracht in Feyenoord-editie

Kaneel-mintsmaak

Door een eigen snoepje te ontwikkelen voor Feyenoord, bouwen De Rotterdammertjes letterlijk mee aan het succes van de voetbalclub. Als uitzondering veranderde voor deze editie eenmalig de kleur van de normaliter goudbruine bouwsteentjes. De vertrouwde kaneel-mintsmaak blijft herkenbaar, met een lichte toevoeging van citroentonen. De Feyenoord-editie is te koop op de webshop en bij de vaste verkooppunten van De Rotterdammertjes. Ook zijn de doosjes met rood/witte snoepjes tijdelijk te vinden bij de Feyenoord Fanshops.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.