Sofie Smulders
Sofie Smulders Relaties & seks 7 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Vind je prins(es) met roze mandje in de supermarkt

Volgende week woensdag is het Valentijnsdag. Bij Jumbo in Woerden helpen ze hun vrijgezelle klanten op ludieke wijze een eindje op weg richting een romantische 14 februari: met roze mandjes.

Het gaat om precies te zijn om Jumbo Polanen. In deze supermarkt kies je bij de ingang voor een gewoon geel of een speciaal roze mandje. De actie is woensdag van start gegaan en zal een week duren.

Hallo volgers,We hebben vanaf morgen roze mandjes in onze winkel!Als je single bent, kun je jouw prins of prinses…

Posted by Jumbo Langerak Woerden on Tuesday, February 6, 2018

Op Facebook roept de supermarkt vrijgezellen op om langs te komen en met het roze mandje langs de schappen te wandelen. „Als je single bent, kun je jouw prins of prinses vinden door middel van deze kleurrijke mandjes! Dan hoef je Valentijnsdag niet alleen te vieren!”

Er is tot nog toe vooral heel veel media-aandacht voor de actie en nog niet zoveel pril geluk, laat een woordvoerder van de Woerdense Jumbo weten aan het AD. Maar dat kan over een week natuurlijk heel anders zijn.

Het is overigens niet de eerste keer dat Jumbo Polanen de Valentijnsactie houdt, vorig jaar doken de roze mandjes ook al op in februari.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.