Bruid trouwt liever in kattenpyjama dan in trouwjurk

19 november 2017 om 16:19 door Sofie Smulders
Bruid trouwt liever in kattenpyjama dan in trouwjurk
Erin trok uiteindelijk alsnog een witte jurk aan Foto ter illustratie: Colourbox

Het is een van de mooiste, meeste memorabele, momenten op een trouwdag. Het moment dat de bruidegom zijn bruid ziet. Een Amerikaanse vrouw besloot haar verloofde te verrassen met een wel heel bijzondere outfit.

Het was geen witte jurk die Erin Goldberg aan had getrokken, ook geen rode of blauwe jurk, het was een pyjama. Met katten erop. Typisch een kledingstuk waarin haar man Ean haar thuis op de bank zou kunnen aantreffen. Het tegenovergestelde van wat hij verwachtte op hun trouwdag.

 

„Het leek me heel grappig dat als Ean zich om zou draaien - en verwachtte dat ik er fantastisch uit zou zien in mijn jurk, met mijn make-up en haar perfect gedaan - hij mij in zo’n typisch gênante casual outfit zou zien”, vertelde Erin aan Yahoo Lifestyle.

Druk van de ketel

Gelukkig is Ean meer dan bekend met de humor van Erin en vond hij het net zo grappig als zijzelf. Bruiloftsfotografe Molly McElenney legde alles vast. Ze vertelt dat Erin het plan al langer had en ze er tijd voor had ingeruimd op de dag van de bruiloft, die erg strak gepland was.

Achteraf is Erin nog steeds tevreden met haar keuze om de grap te maken. „We zullen ons goed herinneren hoeveel druk het van de ketel afnam op deze dag, een bijzonder, hilarisch moment dat we met zijn tweeën deelden.”

Overigens trok Erin na het uithalen van de grap alsnog een witte jurk aan. Maar deze tip om de trouwdag met wat minder stress te beginnen, is er een om in je achterhoofd te houden.

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!