Evie Westland
Evie Westland Relaties & seks 24 okt 2017
Leestijd: 1 minuut

Dieven maken 50.000 euro aan seksspeeltjes buit

Bij een beurs in Berlijn hebben grijpgrage dieven seksspeeltjes van het bedrijf Funtoys London afhandig gemaakt. De meegenomen producten zouden volgens het bedrijf meer dan 50.000 euro waard zijn.

Funtoys spreekt op Facebook dan ook van een „vernietigend incident” en roept volgers op om de post te delen. Het enige dat het bedrijf nog een beetje troost biedt, is dat de dieven hun Erotix Award hebben laten staan.

https://www.facebook.com/funtoys.uk/posts/1440263006028165

„Toen onze vertegenwoordiger vijf minuten weg was om de politie bij de ingang te ontmoeten, werden er nog een vier boxen gestolen”, schrijft het bedrijf. „Dit is de grootst bekende diefstal van seksspeeltjes in de geschiedenis.”

Niet handig

Funtoys geeft toe dat het niet handig is dat de vertegenwoordiger van zijn plek was. „Maar”, zo vindt het bedrijf, „de organisatoren van de beurs waren absoluut niet behulpzaam.” Zo zou het bedrijf nog altijd geen videobeelden hebben ontvangen en kwam er niemand polshoogte nemen van wat er gebeurd was.

Omdat de seksspeeltjes zo’n „specifiek product” zijn, zou het voor de dieven moeilijk worden om de seksspeeltjes door te verkopen, denkt Funtoys. Dus krijg je ineens een aanbod om een grote hoeveelheid seksspeeltjes te kopen? Check dan even of de afzender een officiële verkoper van het merk is”, drukt Funtoys haar volgers met klem op het hart.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.