Redactie Metro
Redactie Metro Relaties & seks 25 okt 2017
Leestijd: 1 minuut

‘Australische man presteert best tussen de lakens’

Uit onderzoek zou blijken dat Australische mannen het best presteren tussen de lakens. Voordat alle Nederlandse mannen nu beledigd beginnen te protesteren: geen zorgen. Nederland is in de enquête niet meegenomen.

De Australische heteroseksuele mannen moeten het overigens wel ver zoeken als ze met een gelijkwaardige bedpartner willen eindigen. De beste vrouwelijke bedprestaties zouden namelijk in Canada te vinden zijn.

Voor het onderzoek ondervroeg Saucy Dates maar liefst 22.753 heteroseksuele mannen en vrouwen in Australië, Zuid-Afrika, VS, Canada, Frankrijk, Duitsland, India, Italië, Spanje, Engeland en Nieuw-Zeeland.

Waar de Australische mannen met een score van 8 samen met de Zuid-Afrikanen en Amerikanen in de bovenste regionen staan, doen hun buren het aanzienlijk minder. Nieuw-Zeelandse mannen scoren een 4 voor hun bedprestaties en doen het daarmee het slechtst.

Nederlandse, heteroseksuele mannen kunnen hun hart ophalen bij de buren: de Duitse en de Franse vrouwen scoren hoog op de lijst. Nederlandse, heteroseksuele vrouwen moeten wat verder reizen voor hun beste bedpartner: die vinden ze dus in Australië, Zuid-Afrika of Canada. Goede reden voor een fijn tripje dan maar?

worlds best and worst lovers
Infographic courtesy of Saucydates.com

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.