Vrouwen willen vaker van bil dan mannen

7 september 2017 om 20:59 door Sofie Smulders
Vrouwen willen vaker van bil dan mannen
Foto ter illustratie: Colourbox

Het is een beetje de algemene aanname: mannen willen vaker seks dan vrouwen. Maar is dat wel zo? Uit een nieuw onderzoek blijkt dat vrouwen vaker dan mannen seksuele verlangens hebben. Dit meldt Huffington Post.

Het bedrijf Voucher Codes Pro besloot onderzoek te doen naar seksverlangens van mannen en vrouwen in verschillende leeftijdsgroepen. Zij ondervonden namelijk dat er meer gezocht werd op lingerie en seksspeeltjes.

In totaal werden er 2.383 Britten boven de leeftijd van 18 jaar ondervraagd. Allen hadden op het moment dat het onderzoek plaatsvond een lange relatie. Hen werd gevraagd of zij meer seks wilden met hun partner, of dat het vice versa was.

Verrassende uitkomsten

Wat bleek? 59 procent van de vrouwen wilde vaker avonturen onder de lakens, tegenover 41 procent van de mannen. De onderzoekers vonden daarnaast ook dat verschil in seksuele verlangens in 21 procent van de gevallen leidde tot conflicten.

Redenen om aan te nemen dat de partners niet dezelfde behoefte aan seks hadden, zijn als volgt: in 34 procent van de gevallen zou het een gebrek aan avontuurlijkheid zijn. In 32 procent wordt de partner die minder vaak wil beschuldigd van ‘lui zijn’ en 20 procent van de stelletjes houdt van verschillende dingen in bed.

En als de proefpersonen aangeven wat ze het meest missen in deze fase van hun relatie in vergelijking met het prille begin? Hierover zegt 36 procent dat ze het missen om meer spontane dingen te doen samen. 33 procent zegt dat ze toen veel minder kibbelden.

 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!