Metro
Metro Reizen 31 mrt 2019 / 10:11 uur

Bucketlist: In Londen opent een speciaal Pom Café

Enthousiaste hondenbaasjes en -liefhebbers hebben vast weleens gehoord van een hondencafé. Eerder waren er al speciale cafe’s voor onder andere teckels en mopshondjes, maar nu opent weer een nieuwe variant de deuren in Londen: het pop-up Pom Café staat helemaal in het thema van, je raadt het al, de pomeriaan.

Het werd hoog tijd dat ook deze schattige pluizenbollen hun eigen themacafé kregen. Het Pom Café is weliswaar niet permanent, maar pomeriaanbaasjes kunnen er in ieder geval op 12 mei terecht. De tickets gaan op 6 april in de verkoop. Wees snel: want het lijkt erop dat ook dit pop-up café enorm populair gaat zijn en zijn slechts twee sessies van elk zeventig minuten vertoeven in het café. Plaatsen zijn dus beperkt.

Je kunt er trouwens ook terecht als je zelf geen pomeriaan hebt, maar gewoon zeventig minuten wil knuffelen.

Pomeriaan

In het Pom Café kun je je de honden blij maken met onder andere pupcakes, dognuts en pawsecco. Elke aanwezige pomeriaan krijgt bovendien een gratis pupucinno voorgeschoteld. Heb je zelf honger of dorst, dan is er ook ‘gewoon menseneten’ beschikbaar.

Het café komt er naar aanleiding van de film Secret Life of Pets 2 en is dan ook in dat thema versierd. De komende maanden worden er tevens cafés voor teckels, mopshondjes en Franse bulldogs geopend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Bucketlist: In Londen opent een speciaal Pom Café
Sluiten