Redactie Metro
Redactie Metro Reizen 1 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

#6: Ik heb nog nooit van m’n leven een relatie gehad

Zon, zee, strand… en seks? In de allerlaatste aflevering van ‘Mallorca is van ons’ stellen we dan eindelijk die vraag die op ieders lippen brandt: hoe ‘vriendschappelijk’ gaan Daan, Marijke, Sjon, Roy, Carmell en Janell écht met elkaar om?

Alle afleveringen terugkijken

Dit was helaas de allerlaatste aflevering van ‘Mallorca is van ons’. Wil je alle afleveringen nog even rustig terugkijken? Dat kan hier!

OVER MALLORCA IS VAN ONS

Daan, Marijke, Sjon, Roy, Carmell en Janell werken de hele zomer in Club NL op Mallorca. Telegraaf VNDG en Metro volgden ze tijdens het proppen, bij optredens van artiesten als Dyna en Biggi, en geven een kijkje in de wereld van het managen van een van de grootste clubs van Mallorca. Want is het eigenlijk alleen maar zon, zee, strand en seks? Of is het vooral kéihard werken?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.