Ingelise de Vries
Ingelise de Vries Reizen 28 sep 2016

Te gek: in Bangkok heb je een eenhoorncafé

De eenhoorn bestaat niet? Laat ze dat in Bangkok maar niet horen. Daar bestaat namelijk een heus eenhoorncafé.

De magische plek is helemaal toegewijd aan het mythische dier. Het is alles wat je verwacht van een café dat geheel is toegewijd aan eenhoorns: een explosie van kleuren, magische muurschilderingen en eenhoornbehang. Het tapijt is geheel in de galaxyprint en ziet eruit alsof je op de mooiste, kleurrijkste plekken in de ruimte staat.

https://www.instagram.com/p/BK5mizZgDOU/

https://www.instagram.com/p/BKu-aWcgOvD/

Zoetigheid

En niet alleen het uiterlijk van het eenhoorncafé ademt eenhoorns. Ook het eten is geïnspireerd op het dier. Het is vooral zoetigheid: wafels, pannenkoeken en ijs staan naast limonade met suikerspinsmaak en galaxykleurige slush puppy’s op het menu. Hoe meer suiker en kleurstof, hoe groter de kans dat het op het menu staat.

https://www.instagram.com/p/BK5d54pAAPC/

Hartig

Wie niet zo gek is op zoetigheid, kan gelukkig ook wat hartigs krijgen. De pasta carbonara is alleen wel in regenboogkleuren en de burger heeft een hoorn. Je frietjes eet je met een aardbeiensaus.
Uitbuiken kan op een zachte, pluche bank inclusief knuffeleenhoorns. Er worden zelfs onesies uitgedeeld aan de liefhebbers. Die moet je aan het eind wel weer inleveren.

https://www.instagram.com/p/BKqDgXfgsSL/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Te gek: in Bangkok heb je een eenhoorncafé
Sluiten