Gina Pesulima
Gina Pesulima Reizen 23 jul 2016

3 x Voordelen van een vakantieliefde

Zon, zee, strand (en seks?). In eigen land heb je de ware nog niet gevonden, maar op vakantie? Daar ben je binnen no time verliefd.

Máár wat is er leuk aan een vakantieverkering? Metro Lifestyle somt op:

1. Geen druk en verwachtingen
Je weet allebei dat de jullie elkaar na jullie summer romance in de Parijse binnenstad, op het Griekse strand, aan de Amalfi kust of waarschijnlijk niet meer zullen zien. Heerlijk idee dat je je een keer niet druk hoeft te maken over wederzijde verwachtingen.

2. Optimaal genieten
Een vakantieliefde heeft (in de meeste gevallen) een houdbaarheidsdatum, des te meer genieten jullie van jullie tijd samen. Daarbij: op vakantie heb je geen last van hoge werkdruk, familieverplichtingen en/of vriendinnensores dus je hebt alle tijd en ruimte om in elkaar om te gaan. Heerlijkheid!

3. Herinneringen voor altijd
Je hebt een eigen script voor een romcom liggen. Denk aan: de city-tour per Vespa, de picknick aan het water van een verlaten standje, de nachtelijke (naakt)plons in de stadsfontein. Leuke verhalen in overvloed!

En… Je hebt geen last van ingewikkelde verplichtingen, onaardige schoonouders (!) en last van miscommunicatie, want dan geef je gewoon de taalbarrière de schuld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
3 x Voordelen van een vakantieliefde
Sluiten