Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Reizen 9 nov 2015
Leestijd: 1 minuut

Zweed (21) lijkt dubbelganger van wereldster

De 21-jarige Zweed Konrad Annerud kan haast niet meer over straat lopen zonder te worden herkend. En dat is niet omdat hij een talentvol sporter of bekend persoon is, maar puur en alleen door zijn verschijning. Annerud lijkt namelijk sprekend op Leonardo DiCaprio. Oordeel zelf!

„Ik krijg vaak te horen dat ik op hem lijk, vooral sinds ik als barman in een nachtclub werk”, vertelt de twintiger aan nyheter24.se. Vervelend vindt hij dat overigens niet: „Hij is knap, dus het is leuk om op hem te lijken.”

Toch zijn er momenten waarop Annerud de aandacht even teveel wordt. „Toen ik deze zomer in Italië was, heb ik bijna mijn haar eraf geschoren”, vertelt de barman. „Het was een chaos: mensen riepen ‘Leo’ naar me en wilden met me op de foto. Het was een van de bizarste dingen die ik heb meegemaakt.”

https://www.instagram.com/p/shtyAQwBDC/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Zweed (21) lijkt dubbelganger van wereldster
Sluiten