Pim Spoor
Pim Spoor Reizen 14 nov 2015
Leestijd: 1 minuut

Honden matchmaking is hot

In Amerika en Groot-Brittannië is het al een hit, maar wanneer krijgen wij onze eigen honden matchmaking?

Veel mensen willen heel graag een hond als huisdier. Maar met een baan en een druk sociaal leven blijft er weinig tijd over om voor een hond te zorgen. In het buitenland hebben ze al een oplossing gevonden.

BorrowMyDoggy is een online hondenservice, waarbij liefhebbers zonder eigen hond gratis passen op andermans hond. Zo hebben de hondjes een baas voor één dag en kunnen mensen een dag doorbrengen met een trouwe viervoeter. Nu is er in Amerika een soortgelijke service gelanceerd in de vorm van een app. ‘Bark’N’Borrow’ is net Tinder voor honden, waarbij je ervan verzekerd bent dat de hond voor jou in ieder geval naar rechts swipet.

Wij ook?

Leuk dat deze services in het buitenland bestaan, maar zoiets kunnen wij in Nederland ook gebruiken. Metro Mode vraagt zich af wat de lezers vinden van dit idee. Zou jij gebruik maken van een dergelijke matchmaking service voor honden?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Honden matchmaking is hot
Sluiten