Redactie Metro
Redactie Metro Reizen 9 nov 2015
Leestijd: 1 minuut

Enorme hond vliegt alleen eerste klas

Maak kennis met de viervoeter Hank van interieurontwerper Kari Whitman uit het Amerikaanse Beverly Hills. De stewardess Madeleine Doux zag het enorme dier op een karretje liggen om ingecheckt te worden.

Madelaine maakte een kiekje van Hank en plaatste de foto op Twitter. „Ik zag zojuist de dikste hond ooit”, schreef de stewardess bij haar bericht. Ik korte tijd werd meer de tweet meer dan 4700 keer geretweet.

https://twitter.com/i/status/658805245057757184

Mooiste plekje

„Hank ging als laatste het vliegtuig in, maar had voorin het voertuig het mooiste plekje”, vertelt Madeleine in een interview met Mashable. „Iedereen vroeg zich af hoe de hond zo dik werd.” Omdat de hond een ziekte heeft, kan het dier slechts vervoerd worden met een karretje. Dat blijkt ook de oorzaak van zijn omvang te zijn.

https://twitter.com/i/status/658806884187541504

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Enorme hond vliegt alleen eerste klas
Sluiten