Commerciële redactie
Commerciële redactie Partnerbijdrage 3 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Het laatste seizoen van The Walking Dead van start: elke maandag om 22.00 uur

Fans van The Walking Dead kunnen tegelijkertijd opgetogen zijn én een beetje opzien tegen het nieuwe seizoen van de zombie-serie. Dit elfde (en helaas laatste) seizoen belooft wederom enorm spannend te worden. De serie is iedere maandagavond om 22.00 uur te zien is op FOX, kanaal 11 of 16.

Met pijn in het hart moeten fans afscheid nemen van hun favoriete zombie-bevechtende personages, maar niet nadat Daryl, Gabriel en Maggie hen nog eens verbazen.

Laatste seizoen The Walking Dead iedere maandag op FOX

In het laatste seizoen, dat vanaf nu iedere maandag om 22.00 uur te zien is op FOX (kanaal 11 of 16), gaan we nog een keer terug naar die gevaarlijke zombiewereld van de walkers. Wat je kunt verwachten van het elfde seizoen? Ten eerste: een hele hoop spanning én een hele hoop zombies. Maar daar stopt het ‘feestje’ natuurlijk niet.

Voor deze nieuwste afleveringen hebben de makers namelijk inspiratie gehaald uit de nummers 175 tot 193 van de stripboeken van Robert Kirkman, Charlie Adlard en Tony Moore. In Alexandria, waar de survivors inmiddels verblijven, is iedereen bezig met de wederopbouw. Er is namelijk een bloedbad geweest en dat gooide het geheel flink in de war.

Comeback van Maggie

Maar tegelijkertijd lopen de spanningen hoog op wanneer blijkt dat er niet genoeg voorzieningen zijn voor iedereen. Zo is voedsel behoorlijk is schaars en je weet het: van honger worden mensen prikkelbaar. The Walking Dead zoomt in dit seizoen ook meer in op de relatie tussen Negan en Daryl. De vertrouwensband tussen hen is niet helemaal hoe-ie zou moeten zijn, omdat beiden één en ander op hun kerfstok hebben. Ook staat de comeback van Maggie in dit seizoen op planning. Genoeg om naar uit te kijken, dus!

Ook de cast zelf neemt met enige tegenzin afscheid, dat hen zo trouw is geweest. Wist je trouwens dat de premièreaflevering van The Walking Dead een wereldhit én de meest bekeken aflevering van een tv-serie ooit op kabeltelevisie is? Veel kijkplezier.

Volgende week maandagavond, 10 oktober, zie je de tweede aflevering van het laatste seizoen van The Walking Dead op FOX (op kanaal 11 of 16), om 22.00 uur. Daarna zie je om diezelfde tijd en op dezelfde zender elke week een nieuwe aflevering. 

In samenwerking met FOX

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Het laatste seizoen van The Walking Dead van start: elke maandag om 22.00 uur
Sluiten