Commerciële redactie
Commerciële redactie Partnerbijdrage 30 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Walking Dead-fans opgelet: laatste seizoen komt eraan, mét toffe winactie

Ben jij ook zo’n fan van alles dat griezelt en dan in het bijzonder fan van zombies? Dan heb jij zonder twijfel de afgelopen tien seizoenen van The Walking Dead gezien. Na tien jaar is het einde van die uber-griezelige serie aangebroken. Op 3 oktober gaat het elfde seizoen van start, om 22.00 uur bij FOX, op kanaal 11 of 16. Maar als The Walking Dead-fan is het nieuwe seizoen niet het enige speciale voor jou.

Om fans en volgers te bedanken, heeft FOX namelijk een relic hunt georganiseerd. Morgen, zaterdag 1 oktober, is er op de stations Amsterdam Amstel en Eindhoven Centraal een uniek relikwie verstopt. Dat zijn twee items die je vast voorbij hebt zien komen in The Walking Dead.

Ook kans als je zaterdag niet kan…

Zit je agenda zaterdag al helemaal vol? Dan heb je tot zondag (2 oktober) de kans om het relikwie tegen te komen op Utrecht Centraal en Breda Centraal. Tussen 11.00 en 22.00 uur kun je een foto nemen met een relikwie. Plaats ‘m vervolgens op jouw feed (geen story) met #RelicHunt. Tag daarbij @fox_nederland. Wie weet pronkt-ie binnenkort wel in jouw woonkamer.

Via social media kiest FOX namelijk een gelukkige winnaar die het relikwie thuisgestuurd krijgt. Maar pas op: de relics worden beschermd door twee walkers. Gevaar ligt dus op de loer.

Laatste seizoen The Walking Dead

Vanaf 3 oktober is het nieuwe (en laatste) seizoen van The Walking Dead te zien. Daarna zijn de afleveringen elke maandag om 22.00 uur te zien op FOX. In het laatste seizoen keren alle geliefde personages terug om de strijd aan te gaan met de doden. Leuk om te weten: het afsluitende seizoen van The Walking Dead haalt zijn inspiratie uit de nummers 175 tot 193 van de stripboeken van Robert Kirkman, Charlie Adlard en Tony Moore.

In 2012 verschenen ze het voor het eerst op de tv van menig horrorfan: de hoofdpersonages die het gevecht aangingen met zombies en daarbij de harten van kijkers stalen. De seizoenspremière werd een wereldhit én de meest bekeken aflevering van een tv-serie ooit op kabeltelevisie.

Nu is de tijd aangebroken dat de cast met pijn in het hart afscheid neemt met dit laatste seizoen, dat overigens bijzonder spannend belooft te zijn.

In samenwerking met FOX

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Walking Dead-fans opgelet: laatste seizoen komt eraan, mét toffe winactie
Sluiten