Commerciële redactie
Commerciële redactie Partnerbijdrage 28 sep 2022
Leestijd: 6 minuten

Series die je deze herfstvakantie volledig kunt bingen

Van de nieuwe serie Nederlandse serie Sihame en het nieuwe seizoen Flikken Rotterdam tot de blijvend populaire series Dertigers en Oogappels; jij hoeft je deze herfstvakantie niet te vervelen!

We sommen een paar leuke series voor je op.

Het nieuwe seizoen Oogappels

Ook al is het vierde seizoen van Oogappels nog maar net begonnen, we zijn blij dat seizoen 5 ook al in de maak is! Onbedoeld maakte Lieke, gespeeld door actrice Susan Radder, dit bekend in een interview. De relatie tussen ouders en hun puberende kinderen is het onderwerp van deze populaire serie. De castleden garanderen dat het volgende seizoen weer een spannende wordt, en dat geloven we graag!

De serie, waarin actrice Malou Gorter de hoofdrol speelt als de controlerende moeder Merel, behandelt zo’n beetje alle problemen die je kunt bedenken tussen ouders en tieners, van stress, sociale media en prestatiedruk tot drugs- en seksexperimenten.

Nog meer familiedrama in Dertigers

Naast Oogappels, is Dertigers ook een serie vol familiedrama. Deze populaire serie gaat over, zoals de naam het al zegt, over een groep vrienden in de 30 die omgaat met vriendschap en leed. Daarnaast delen de vrienden een gemeenschappelijk trauma, dat met geheimen omgeven is. Hoe is het om te leven als dertiger? Deze serie is zo bingewaardig dat je niet kunt stoppen met kijken. Een aflevering duurt maar twintig minuten, waardoor je, voor je het weet, de serie helemaal hebt uitgekeken.

Criminele daden in Flikken Rotterdam

Op zoek naar spanning? En geen zin in zoetsappige familieverhalen? Dan is Flikken Rotterdam zeker wat voor jou! In het zesde seizoen van Flikken Rotterdam houdt het team zich bezig met de wijdverbreide drugscriminaliteit in de stad. Seizoen 6 van Flikken Rotterdam belooft een gewelddadig seizoen te worden waar geld en drugs centraal staan. De zoektocht van het team naar een drugsbaas in Rotterdam wordt in het zesde seizoen op de voet gevolgd. Daarnaast staan in het nieuwe seizoen de beginnende criminele daden van Koshi en Harm centraal.

Van Rotterdam naar Maastricht

Flikken Rotterdam afgekeken? Tijd om Flikken Maastricht deze herfstvakantie te bingen! Deze serie speelt zich af in het schilderachtige Maastricht tegen een achtergrond van moord en doodslag, chantage, verdwijningen en drugsonderzoeken. Ook het persoonlijke leven van Eva van Dongen en dat van haar collega Floris Wolfs komen aan bod. Alle seizoenen kijk je terug wanneer jij dat wilt bij NLZIET. Flikken Maastricht heeft (16!) seizoenen, dat wordt bingen.

Ook crime in Amsterdam: Penoza

Eén van de mooiste series uit Nederland, deze wil je niet missen! In Penoza zien we drugsbaas Frans en zijn vrouw Carmen. Carmen stelt Frans een ultimatum als hun zoon van 10 jaar een ander kind bedreigt met een pistool. Het ultimatum luidt: verlaat het criminele leven of verlies je gezin. Frans krijgt echter geen tijd om een keuze te maken, hij wordt geliquideerd, waardoor Carmen zijn verplichtingen en andere onafgemaakte zaken moet afhandelen.

Er zijn in totaal 5 seizoenen van Penoza gemaakt, je ziet ze allemaal bij NLZIET.

Sihame – online shaming ontmaskeren

Nog een populaire serie is Sihame. Nadat een seksvideo van haar online is opgedoken, is de 18-jarige Sihame uit op wraak. Op haar school, in haar buurt en in haar familie ging het nieuws van de video snel rond. Ze wordt zowel online als daarbuiten misbruikt. Ze wordt voortdurend lastiggevallen en geterroriseerd als ze over straat loopt, en de apps worden overspoeld met bedreigingen en denigrerende opmerkingen. Sihame gelooft dat er maar één uitweg is – vergelding zoeken bij de jongens die haar sextape online hebben gezet. Ze eist haar macht terug door geweld te gebruiken.

Klem – Met Barry Atsma, Jacob Derwig, en Georgina Verbaan

Het derde en laatste seizoen van Klem is misschien wel spannender dan seizoen 1 en 2 bij elkaar! Klem beschrijft hoe Hugo (Barry Atsma), een belastingambtenaar en keurige weduwnaar, in contact komt met Marius (Jacob Derwig), een beruchte crimineel, en zijn vrouw Kitty (Georgina Verbaan), omdat hun dochters beste vriendinnen zijn. Naast de hoofdrolspelers Barry Atsma, Jacob Derwig, en Georgina Verbaan kijk je in seizoen 3 naar Thom Hoffman, Thomas Acda, en Meral Polat.

De spannendste detectives bingen in de herfstvakantie

Kun je geen genoeg krijgen van detectives? Dan hebben we goed nieuws voor je! Tijdens de herfstvakantie kun je de spannendste detectives bingewatchen. Van Britse tot Scandinavische thrillers. Kruip onder een dekentje en kijk naar jouw favoriete tv-series, zoals Killing Eve en Dexter.

In Killing Eve vervult Eve niet haar droom om spion te worden. Door deze nederlaag moet zij werkzaamheden verrichten die niet in haar straatje liggen. Villanelle is daarentegen erg gelukkig en geniet met volle teugen van al het luxe in haar werk. Maar er schuilt een ongrijpbare moordenaar in haar. Deze twee extreem intelligente vrouwen zijn geobsedeerd door elkaar, wat leidt tot een spannend kat-en-muisspel.

Een personage die ook gespecialiseerd is in bloedspatten is Dexter Morgan. Wie kent hem niet? Als Dexter niet aan een moordzaak werkt, ruimt hij als seriemoordenaar mensen op die het ‘verdienen’. Begin dit jaar is het nieuwe seizoen van Dexter op de buis gekomen, genaamd Dexter: New Blood. Nog meer moordzaken, nog meer spanning én nog meer te bingewatchen.

Heb je een uitzending gemist? Je kunt de afleveringen op NLZIET zowel live als online on demand zonder reclame bekijken. Ben je benieuwd hoe tv kijken via internet op NLZIET werkt? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct!

Een lief klein konijntje

Naast detectives en familiedrama kun je ook naar de leukste kinderseries kijken. Ideaal voor je kids tijdens de herfstvakantie. Zo kijken ze naar alle afleveringen van Nijntje. Alle populaire Nijntje-verhalen komen in deze 3D-serie voor. Spelenderwijs geeft Nijntje de ruimte aan kinderen om eigen verhalen te verzinnen.

Bob de Bouwer: kunnen wij het maken?!

Tot slot is Bob de Bouwer een bingewaardige kinderserie. Deze animatieserie draait rond Bob, een goedlachse bouwvakker. Bobs leus is ‘Kunnen wij het maken?!’ En dat lukt hem eigenlijk altijd. Samen met zijn vrienden Wendy, Liftie en Scoop beleeft hij de mooiste avonturen. De leukste kinderseries kijken? NLZIET biedt een kidsprofiel tot 6 jaar. Dit profiel biedt een eigen, veilige kijkomgeving voor de jongste kijkers en hun ouders, waar ze makkelijk de weg kunnen vinden naar hun favoriete kinderprogramma’s.

Geniet van al je favoriete series in de herfstvakantie met NLZIET

Wist je dat je bij NLZIET eenvoudig, op een device naar keuze, series en programma’s terug kunt kijken als je een aflevering hebt gemist? Er worden in de app zelfs shows en series getoond die uitgelicht en veel bekeken zijn. Een leuke show of serie kan ook gemakkelijk aan je favorieten worden toegevoegd, hiermee krijg je bericht zodra er een nieuwe aflevering beschikbaar is. Ontdek zelf hoe eenvoudig je met NLZIET online naar maar liefst 38 tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en SBS.

In samenwerking met NLZIET

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Series die je deze herfstvakantie volledig kunt bingen
Sluiten