Commerciële redactie
Commerciële redactie Partnerbijdrage 21 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Kleine accessoires met een grote invloed op de uitstraling van je interieur

Is het de hoogste tijd om jouw interieur te voorzien van een upgrade? Dan zijn hier verschillende manieren voor. Natuurlijk is het mogelijk om je volledige interieur om te gooien, maar wist je dat deze drastische veranderingen helemaal niet nodig zijn?

Door slim gebruik te maken van de accessoires in je woning kan je met kleine aanpassingen een grote verandering teweegbrengen. In dit artikel lees je daarover veel meer.

Planten en bloemen

Door een diversiteit aan planten en bloemen in je interieur te integreren, wordt het binnen een handomdraai mogelijk om je interieur te voorzien van een compleet nieuwe uitstraling. Het fijne aan planten en bloemen is dat deze verkrijgbaar zijn in allerlei verschillende soorten en maten. Ga bij jezelf eens na waar je precies van houdt en kies voor meer groen in je interieur. Houdt er wel rekening mee dat echte planten verzorging vereisen, maar het is natuurlijk ook altijd mogelijk om voor nepplanten en -bloemen te kiezen die vandaag de dag vrijwel niet onderdoen voor echte varianten.

Vernieuw je trap

De trap is een belangrijk en groot onderdeel in iedere woning. Natuurlijk snappen wij dat je er hoogstwaarschijnlijk niet op zit te wachten om je hele trap te vervangen, maar gelukkig is dit niet nodig. Door te kiezen voor een stijlvolle trapleuning wordt het namelijk al mogelijk om de uitstraling van je trap naar een hoger niveau te tillen. Wanneer je er hiernaast ook nog eens voor kiest om de bekleding te vervangen, zal je merken dat je je oude trap niet meer terug kent. Wel is duidelijk dat dit iets meer werk vraagt dan bijvoorbeeld het plaatsen van bloemen en planten in je woning.

Kussens

Door stijlvolle kussens aan je interieur toe te voegen, creëer je binnen een handomdraai een huiselijke sfeer. Doordat kussens meestal direct in het zicht liggen zullen deze absoluut niet onopgemerkt blijven en direct voor extra gezelligheid zorgen. Het is natuurlijk altijd slim om de uitstraling van de kussens aan te laten aansluiten op de rest van je interieur. Op deze manier realiseer je een mooi geheel en je zal dan ook merken dat dit de uitstraling van je interieur positief beïnvloedt.

Kleine accessoires

Een andere manier om je interieur van een leuke upgrade te voorzien, is door gebruik te maken van allerlei verschillende accessoires in je woning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leuke kaarsen op tafel, een schilderij aan de muur of andere decoratieve artikelen. Door kleine accessoires te integreren in je interieur kan je een groot verschil maken.

Een kijkje in andermans huis: het bohemian interieur van Tirza en Patrick

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Kleine accessoires met een grote invloed op de uitstraling van je interieur
Sluiten