Wat kun je van jouw werkgever verwachten tijdens kerst dit jaar?

Het einde van het jaar nadert. Een bizar jaar, waarin je wellicht behoorlijk wat hebt moeten improviseren om je werk naar behoren te kunnen doen. Thuiswerken, vergaderen via een videoverbinding, aangepaste protocollen, enzovoort.

Al dat harde werken mag gerust rond de feestdagen met een leuk extraatje beloond worden. Het kerstpakket is gelukkig weer helemaal terug en werkgevers maken er steeds vaker een sport van om creatief uit de hoek te komen. Wat kun je dit jaar van jouw werkgever verwachten tijdens Kerst?

Voor elk wat wils

De keuze in kerstpakketten lijkt elk jaar wel ruimer te worden. De creativiteit van de samenstellers is eindeloos groot en dat vertaalt zich in verrassende combinaties van genieten, amuseren en ontspannen. Dat zijn drie woorden die we juist in deze tijd extra hard nodig hebben. De traditionele gezelligheid in huis komt bijvoorbeeld weer helemaal terug met het Spelen Maar-kerstpakket. Dit is een pakket vol ouderwets leuke spelletjes om met het hele gezin te spelen. Natuurlijk zitten er wat fijne lekkernijen bij voor tijdens de koude winterdagen.

Helemaal tot rust komen

Na een periode vol stress is het goed om even helemaal tot rust te kunnen komen. De samenstellers van de Rituals-kerstpakketten spelen daar goed op in. Ze stelden een hele reeks pakketten samen met heerlijke producten voor bad en douche. Het zijn ideale cadeaupakketten pakketten die maar één doel hebben: ze geven je de kans om jezelf eens echt lekker te verwennen. Het mooie is bovendien dat ze er ook al zijn voor de ondernemers met een beperkt budget. Het valt dan ook zeker te verwachten dat veel werkgevers voor deze optie gaan kiezen.

Een foto van kerstpakketten in de sneeuw

Actuele thema’s

Creatief zijn en inspelen op de actualiteit, daar gaat het om. Daarin kunnen werkgevers zich onderscheiden. We kunnen er dus van uit gaan dat het kerstpakket Thuiswerken gretig aftrek zal vinden. Met een handig laptoptafeltje en veel lekkernijen wordt thuiswerken zowaar verheven tot een echt feestje. Maar ook het tegenovergestelde is verkrijgbaar. Voor de mensen die niet thuis te houden zijn, is er het kerstpakket met de veelzeggende naam Lekker Onderweg, compleet met lunchbox en backpack.

Unieke samenstelling

Gaat je werkgever voor de standaard opties, of wordt het een volledig op maat gemaakt pakket? Als dat laatste het geval is, zijn de mogelijkheden natuurlijk eindeloos en niet te voorspellen. Laat je gewoon lekker verrassen en geniet!

Lees ook: NIMA opleidingen blijvend populair: kracht van marketing en communicatie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Wat kun je van jouw werkgever verwachten tijdens kerst dit jaar?
Sluiten