Partnerbijdrage
Partnerbijdrage Partnerbijdrage 24 sep 2020 / 11:45 uur

Nooit meer kreukels in je kleding

Ken je dat? Je trekt ’s morgens in alle haast je nette blouse uit de kast, maar zodra -ie om je lijf zit, zie je dat -ie vol kreukels zit. Geen tijd om te strijken? Geen nood: er is een oplossing, gespot tijdens de Amsterdam Fashion Week.

Hoewel de Fashion Week dit jaar in een aangepaste vorm plaatsvond, zagen we ook ‘langs de lijn’ interessante dingen voorbijkomen. Zoals een compacte stoommachine waarmee je kreukels in no time uit je kleren krijgt.

De Philips Steam & Go Plus was gedurende AFW dan ook de heilige graal voor de aanwezige stylistes: “Het voelt meteen heel vertrouwd en ook veilig. Ik heb het gevoel dat hij alle stoffen goed aankan en voorzichtig omgaat met de kleding,” aldus een van hen. Volgens haar is het apparaatje een ware lifesaver in tijden van haast.

Nooit meer kreukels in je kleding

Geen strijkplank nodig

Het feit dat je geen strijkplank meer nodig hebt om je kleding netjes te krijgen, is natuurlijk een absolute plus. Geen gehannes meer met spullen, maar plug simpelweg de kledingstomer in het stopcontact en je kan aan de slag. Je hangt het kledingstuk op aan de hanger en stoomt ‘m verticaal óf legt ‘m neer en stoomt ‘m horizontaal. Ideaal als je dat kraagje van je blouse netjes wilt krijgen.

Veilig in gebruik

Het apparaat heeft een snoer van 3 meter en je bedient ‘m met de knop op het handvat – de stomer doet de rest. Ook fijn: hij is licht in gewicht en lekker compact.

Makkelijk mee te nemen

De stomer komt met een hittebestendige tas en is klein van formaat. Je kan hem dus ook gemakkelijk en snel opbergen. Ideaal om mee te nemen op die citytrip van volgend jaar.

Geschikt voor alle stoffen

Niet onbelangrijk: je hoeft je niet druk te maken om een delicaat kledingstuk van bijvoorbeeld 100 procent wol. De kledingstomer is geschikt voor alle stoffen. Kortom: er bestaat geen enkel excuus meer om vanaf nu nog met gekreukte kleding door het leven te gaan.

In samenwerking met Philips

Reageer op artikel:
Nooit meer kreukels in je kleding
Sluiten