Partnerbijdrage
Partnerbijdrage Partnerbijdrage 18 sep 2020 / 16:53 uur

Duran Lantink en Batavia Stad komen deze Fashion Week met een talentenprogramma

Vorig jaar tijdens Amsterdam Fashion Week werkte de Nederlandse designer Duran Lantink al samen met Batavia Stad Fashion Outlet. Deze unieke samenwerking zal ook komende editie weer plaatsvinden. Vandaag wordt de dag gestart met het talentenprogramma Visions Of. Samen bewijzen zij dat outletkleding op de catwalk kan.

Batavia Stad Fashion Outlet x Duran Lantink

Tijdens de vorige september-editie van Amsterdam Fashion Week liet designer Duran Lantink al een memorabele show zien. Uit dit succes groeide het project Visions Of, een talentenprogramma waar tien creatievelingen aan deelnemen.

Tijdens een traject van zes maanden krijgen de deelnemers de mogelijkheid om hun unieke verhaal te vertellen op een visuele manier. Het doel van het talentenprogramma is om nieuw talent te ondersteunen én een podium te bieden, iets wat goed past bij Batavia Stad. Met een aanbod van meer dan 250 modemerken geeft Batavia Stad Fashion Outlet lokale talenten de ruimte.

Dagje weg

Bij Batavia Stad scoor je zowel internationale merken als merken van bekende Nederlandse ontwerpers met hoge kortingen. Die kunnen oplopen tot wel 70 procent. En dat is nog niet alles: je vindt er ook genoeg restaurants. Minstens zo belangrijk.

Ideaal voor als je nog op zoek bent naar een leuk dagje weg met je beste vriendin of partner. Batavia Stad Fashion Outlet is centraal gelegen en goed bereikbaar. Pak de agenda’s er maar bij.

 

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Duran Lantink en Batavia Stad komen deze Fashion Week met een talentenprogramma
Sluiten