Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Partnerbijdrage 6 jul 2019 / 18:15 uur

Simeon gaat nooit zonder oordoppen op pad

Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Simeon Choi (19) uit Rotterdam, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt hij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

Simeon, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

Omdat ik hou van mijn oren :-).

Waarom vind jij dat anderen ook oordoppen moeten dragen?

Zodat ik niet tegen mijn vrienden hoef te schreeuwen als ze oorbeschadiging opgelopen hebben.

Wat vind jij het grote voordeel van oordoppen dragen met muziekfilter?

Vooral dat ik geen gepiep hoor wanneer ik weer in bed lig na een lange avond.

Tot slot, waarom heb je besloten jezelf aan te melden voor de Plug in Party on Movement?

Een vriendinnetje van mij motiveerde mij om hieraan mee te doen en ik sta zelf ook helemaal achter het idee van oordoppen dragen.

De Plug in Party on Movement

De Plug in Party on Movement wil het dragen van oordoppen met muziekfilter ‘normaal’ maken. De movement is een initiatief van het convenant I Love My Ears. Wil je meer weten over het gebruik van oordoppen, gezond gehoor of lezen waarom andere ambassadeurs oordoppen – uiteraard met muziekfilter! – dragen? Kijk dan op de website van de movement en vind alle informatie: pluginpartyon.nl. Ook kan je Simeon supporten als ambassadeur via zijn persoonlijke profiel.

In samenwerking met VeiligheidNL

Reageer op artikel:
Simeon gaat nooit zonder oordoppen op pad
Sluiten