Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Partnerbijdrage 5 jul 2019 / 12:58 uur

Jim gaat nooit zonder oordoppen op pad

Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Jim van Oostrom (26) uit Amsterdam, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt hij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

Jim, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

Omdat ik anders hartstikke doof word. Ik hecht veel waarde aan mijn gezondheid, omdat ik mij hierdoor erg vitaal voel. Goed horen is daar ook onderdeel van. Veel mensen die ik ken hebben last van gehoorschade, dit tracht ik te voorkomen door het dragen van oordoppen met muziekfilter.

Waarom vind jij dat anderen ook oordoppen moeten dragen?

Je gehoor is iets kostbaars: daar wil je toch je hele leven van kunnen genieten! Met het dragen van oordoppen kun je voorkomen dat je gehoorschade oploopt én zorgen dat je op de lange termijn van je gehoor kunt blijven genieten.

Wat vind jij het grote voordeel van oordoppen dragen met muziekfilter?

Genieten van knallende elektro zonder doof te worden én indien nodig in de tussentijd nog een gesprek kunnen voeren, zonder dat je in iemands oor hoeft te schreeuwen.

Tot slot, waarom heb je besloten jezelf aan te melden voor de Plug in Party on Movement?

Ik gun iedereen een goed gehoor! Vaak staat op feesten en festivals de muziek harder dan je oren aan kunnen, waardoor je gehoorschade kunt oplopen. Met het gebruik van oordoppen met muziekfilter kun je dit voorkomen. Ik moedig het gebruik van oordoppen daarom ook van harte aan!

De Plug in Party on Movement

De Plug in Party on Movement wil het dragen van oordoppen met muziekfilter ‘normaal’ maken. De movement is een initiatief van het convenant I Love My Ears. Wil je meer weten over het gebruik van oordoppen, gezond gehoor of lezen waarom andere ambassadeurs oordoppen – uiteraard met muziekfilter! – dragen? Kijk dan op de website van de movement en vind alle informatie: pluginpartyon.nl. Ook kan je Jim supporten als ambassadeur via zijn persoonlijke profiel.

In samenwerking met VeiligheidNL

Reageer op artikel:
Jim gaat nooit zonder oordoppen op pad
Sluiten