Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Partnerbijdrage 5 jul 2019 / 14:40 uur

Gerard gaat nooit zonder oordoppen op pad

Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Gerard Kolenbrander (60) uit Dinxperlo, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt hij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

Gerard, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

Veiligheid.

Waarom vind jij dat anderen ook oordoppen moeten dragen?

Zodat mensen langer kunnen genieten van de muziek.

Wat vind jij het grote voordeel van oordoppen dragen met muziekfilter?

Dat je ook na een concert gewoon kun horen zonder suizen in je oren.

Tot slot, waarom heb je besloten jezelf aan te melden voor de Plug in Party on Movement?

Voor de promotie en de gave prijzen (die toch meestal een ander wint).

De Plug in Party on Movement

De Plug in Party on Movement wil het dragen van oordoppen met muziekfilter ‘normaal’ maken. De movement is een initiatief van het convenant I Love My Ears. Wil je meer weten over het gebruik van oordoppen, gezond gehoor of lezen waarom andere ambassadeurs oordoppen – uiteraard met muziekfilter! – dragen? Kijk dan op de website van de movement en vind alle informatie: pluginpartyon.nl. Ook kan je Gerard supporten als ambassadeur via zijn persoonlijke profiel.

In samenwerking met VeiligheidNL

Reageer op artikel:
Gerard gaat nooit zonder oordoppen op pad
Sluiten