Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Partnerbijdrage 4 jul 2019 / 15:58 uur

Franka gaat nooit zonder oordoppen op pad

Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Franka Beskers (31) uit Rotterdam, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt zij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

Franka, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

Oordoppen met muziekfilter beschermen mijn gehoor, terwijl ik alles beter hoor. Waarom zou ik ze dan niet willen dragen?!

Waarom vind jij dat anderen ook oordoppen moeten dragen?

Mensen staan te weinig stil bij de schade die één concert of een avond uit met harde muziek al kunnen toebrengen. Ze weten het vaak ook niet. Mijn broer kampt zijn hele leven al met verminderd gehoor en ik weet hoe moeilijk hij het heeft. Dat gun ik niemand!

Wat vind jij het grote voordeel van oordoppen dragen met muziekfilter?

Optimaal genieten van de muziek en geen piep in mijn oren na afloop!

Tot slot, waarom heb je besloten jezelf aan te melden voor de Plug in Party on Movement?

Ik wil graag meer mensen behoeden voor gehoorschade door ze hierover te informeren.

De Plug in Party on Movement

De Plug in Party on Movement wil het dragen van oordoppen met muziekfilter ‘normaal’ maken. De movement is een initiatief van het convenant I Love My Ears. Wil je meer weten over het gebruik van oordoppen, gezond gehoor of lezen waarom andere ambassadeurs oordoppen – uiteraard met muziekfilter! – dragen? Kijk dan op de website van de movement en vind alle informatie: pluginpartyon.nl. Ook kan je Franka supporten als ambassadeur via haar persoonlijke profiel.

In samenwerking met VeiligheidNL

Reageer op artikel:
Franka gaat nooit zonder oordoppen op pad
Sluiten