Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Partnerbijdrage 5 jul 2019 / 14:02 uur

Eveline gaat nooit zonder oordoppen op pad

Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Eveline van de Stadt (30) uit Amsterdam, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt zij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

Eveline, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

Ik weet wat voor schade geluid kan geven en ik vind het ook gewoon onprettig om geen oordopjes in te doen.

Waarom vind jij dat anderen ook oordoppen moeten dragen?

Ik ken meerdere mensen in mijn omgeving met gehoorschade en het herstelt gewoon niet. Voorkomen is beter dan genezen.

Wat vind jij het grote voordeel van oordoppen dragen met muziekfilter?

Bescherming zonder het inleveren van de ervaring.

Tot slot, waarom heb je besloten jezelf aan te melden voor de Plug in Party on Movement?

Waarom niet?

De Plug in Party on Movement

De Plug in Party on Movement wil het dragen van oordoppen met muziekfilter ‘normaal’ maken. De movement is een initiatief van het convenant I Love My Ears. Wil je meer weten over het gebruik van oordoppen, gezond gehoor of lezen waarom andere ambassadeurs oordoppen – uiteraard met muziekfilter! – dragen? Kijk dan op de website van de movement en vind alle informatie: pluginpartyon.nl. Ook kan je Eveline supporten als ambassadeur via haar persoonlijke profiel.

In samenwerking met VeiligheidNL

Reageer op artikel:
Eveline gaat nooit zonder oordoppen op pad
Sluiten