Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Partnerbijdrage 6 jul 2019 / 13:23 uur

Ellen gaat nooit zonder oordoppen op pad

Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Ellen van der Knaap (51) uit Hoorn, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt zij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

Ellen, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

Ik heb op jongere leeftijd al te veel concerten bezocht zonder oordoppen en nu is mijn gehoor niet opperbest meer. Ik probeer meer schade te voorkomen.

Waarom vind jij dat anderen ook oordoppen moeten dragen?

Om gehoorschade in de toekomst te voorkomen.

Wat vind jij het grote voordeel van oordoppen dragen met muziekfilter?

Je kunt optimaal van de muziek genieten. En ik heb altijd veel last gehad van het gepiep in mijn oren na een concert. Dat kon wel een dag aanhouden. Met oordoppen heb je dat niet meer.

Tot slot, waarom heb je besloten jezelf aan te melden voor de Plug in Party on Movement?

Omdat mensen vaak denken: het zal wel meevallen met die gehoorschade. Ik heb dat ook altijd gedacht, maar nu ondervind ik aan den lijve dat het tegendeel waar is. Ik wil anderen daarvoor waarschuwen.

De Plug in Party on Movement

De Plug in Party on Movement wil het dragen van oordoppen met muziekfilter ‘normaal’ maken. De movement is een initiatief van het convenant I Love My Ears. Wil je meer weten over het gebruik van oordoppen, gezond gehoor of lezen waarom andere ambassadeurs oordoppen – uiteraard met muziekfilter! – dragen? Kijk dan op de website van de movement en vind alle informatie: pluginpartyon.nl. Ook kan je Ellen supporten als ambassadeur via haar persoonlijke profiel.

In samenwerking met VeiligheidNL

Reageer op artikel:
Ellen gaat nooit zonder oordoppen op pad
Sluiten