Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Partnerbijdrage 6 jul 2019 / 13:19 uur

Angelique gaat nooit zonder oordoppen op pad

Ze helpen je langer te feesten, zorgen dat je je vrienden beter kan verstaan en voorkomen gehoorschade: oordoppen met muziekfilter. Steeds meer mensen die naar een concert of festival gaan dragen deze doppen. Zo ook Angelique Maas – Brandenburg (38) uit Alphen aan den Rijn, een van de ambassadeurs van de Plug in Party on Movement. In dit interview legt zij het belang van het dragen van oordoppen met muziekfilter uit.

Angelique, waarom ben jij oordoppen met muziekfilter gaan dragen?

Ik draag oordoppen omdat ik regelmatig concerten en muziekfestivals bezoek. Als ik geen oordoppen droeg, hoorde ik in de nacht na een concert alles dof of ik hoorde een piep. Om mijn gehoor te beschermen heb ik nu altijd oordoppen bij me en ik doe ze ook altijd in.

Waarom vind jij dat anderen ook oordoppen moeten dragen?

Om hun gehoor te beschermen. Daarnaast wordt (en blijft) het geluid er ook mooi van.

Wat vind jij het grote voordeel van oordoppen dragen met muziekfilter?

Door de filter komt geluid mooier over. Geluid kan namelijk vervormd worden door de bass of doordat je dicht bij de boxen staat of zit.

Tot slot, waarom heb je besloten jezelf aan te melden voor de Plug in Party on Movement?

Ik ben een ontzettende fan van concerten en festivals. Daarnaast wil ik mensen ervan bewust maken dat oordoppen dragen het geluid niet (heel) anders maakt en dat je daardoor je gehoor langer beschermt. Zo kun je dus ook langer genieten van muziek…

De Plug in Party on Movement

De Plug in Party on Movement wil het dragen van oordoppen met muziekfilter ‘normaal’ maken. De movement is een initiatief van het convenant I Love My Ears. Wil je meer weten over het gebruik van oordoppen, gezond gehoor of lezen waarom andere ambassadeurs oordoppen – uiteraard met muziekfilter! – dragen? Kijk dan op de website van de movement en vind alle informatie: pluginpartyon.nl. Ook kan je Angelique supporten als ambassadeur via haar persoonlijke profiel.

In samenwerking met VeiligheidNL

Reageer op artikel:
Angelique gaat nooit zonder oordoppen op pad
Sluiten