Metro
Metro Partnerbijdrage 29 jun 2017 / 12:13 uur

Commerciële mogelijkheden van de Metro-app

De Metro-app richt zich op de millennial in het OV. Wij willen hun reis verrijken door relevante content aan te bieden, de interactie aan te gaan en te vermaken. Deze service van de app biedt ook veel commerciële mogelijkheden zoals couponing en native campagnes.

Couponing campagne

Millennials zijn gek op kortingen! Hier hebben wij gehoor aan gegeven. In de app is het nu mogelijk om een couponing campagne relevant op tijd, locatie of als incentive in te zetten. Zo bieden wij bijvoorbeeld een korting aan op een blikje Red Bull bij de AKO wanneer je in de buurt bent en belonen we gebruikers voor het inloggen met veilingtegoed op Vakantieveilingen.nl. De conversie op coupons neemt enorm toe naarmate het relevanter wordt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op dit moment hebben wij een aantrekkelijk introductiepakket voor een couponing campagne. De app is namelijk net gelanceerd en graag ontdekken wij samen met u de mogelijkheden:

Introductiepakket:

  • Couponing voor de periode van maximaal 1 maand
  • 2 x ¼ pagina printadvertentie in Metro*
  • 1 Facebookpost op het kanaal van Metro*
  • 200.000 impressies op Metronieuws.nl (ROS, IAB formaten), looptijd 1 maand*

Tarief: € 2.500,- (excl. BTW)

*Uiting is in overleg met Metro en zal dienen als call-to-action naar de coupon in de app

Native campagne

De Metro-app is opgebouwd in een ‘widget-structuur’. Hierin is het mogelijk om op natuurlijke wijze een native campagne in te voegen die goed past in het umfeld van de app. Tevens houden we zo de technische mogelijkheden breed. Op die manier is het naast Branded Content ook mogelijk om bijvoorbeeld een sponsored fotochallenge of quiz op te zetten. Zo biedt Denksport de puzzels aan en Upcoming een dagelijkse quiz. Graag gaan wij hierover in gesprek om te kijken wat we voor uw merk of product kunnen doen. Hiervoor geldt een opstart tarief van € 2.500,- excl. BTW voor een Native campagne voor 1 week.

Spreekt een Couponing of Native campagne u aan? Neem dan contact met ons op via uw account manager of via dit contactformulier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Commerciële mogelijkheden van de Metro-app
Sluiten