Reageer en kom in de krant!

17 december 2014 om 19:28 door Dagblad Metro
Reageer en kom in de krant!

Niet alleen de beste artikelen, maar ook de beste reacties die op Metronieuws.nl verschijnen, zullen vanaf deze week in de krant te vinden zijn.

Tot voor kort konden bezoekers van Metronieuws.nl enkel reageren via hun Facebook-account,  maar we breiden de mogelijkheden uit: vanaf vandaag gaan wij namelijk opzoek naar de meest opvallende reacties die op Metronieuws.nl worden achtergelaten.

Een selectie van de best gewaardeerde schrijfsels verschijnt de dag erna in de krant. Geregistreerde gebruikers kunnen reacties van anderen namelijk waarderen met een duimpje omhoog, of duimpje omlaag. Hoofdredacteur Robert van Brandwijk: “Op deze manier hebben lezers nog meer invloed wat in de krant verschijnt.”

Een reactie achterlaten is simpel: Maak een account aan en start met reageren én waarderen. Onder alle aanmeldingen van vandaag verloten wij 12x een prachtig kookboek van Kosmos Uitgevers. Meld je dus snel aan en wie weet sta jij net als Mr. Miyagi, PletjeKroketje en Stevv in de krant.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!