DORHOUT MEES

14 juli 2013 om 00:04 door Metro redactie
DORHOUT MEES

DORHOUT MEES

Het label Dorhout Mees werd in 2010 opgericht door de Nederlandse designer Esther Louise Dorhout Mees. Na vele jaren te hebben gewerkt als ontwerper voor gerenommeerde labels, zoals Tommy Hilfiger en Bruuns Bazaar, was de tijd gekomen om een label van haarzelf te beginnen. Fascinatie van de voortdurende wisselwerking tussen lichaam en stof, bekleding en het blootleggen van het vrouwelijk lichaam is altijd het uitgangspunt. Tegenstrijdigheden in structuren, silhouet en texturen zijn de essentiële aspecten van de collecties.

http://www.amsterdamfashionweek.com

Date: 14 July 2013
Time: 20:00 - 21:00
Besloten eventbron: www.modeagenda.nl

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!