Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Opinie 5 dec 2016

Dag

Lieve lezers (v/m)! Het viel de afgelopen jaren misschien niet op, maar ik ergerde me weleens aan hoe ‘onze’ politici onze vrijheden, onze democratie en ons land verkwanselden. Aan hoe politici werken. Aan de smerige spelletjes.

Als het niet opviel: nou, het was zo.

Ik word dus lijstrekker van een partij die het allemaal echt anders gaat doen. GeenPeil.

Dat is uiteraard onverenigbaar met een nieuwscolumn in Metro, de krant, ‘Het Groene Monster’, waarvan ik al sinds 2002 zielsveel houd. Een krant die óók een gevestigde macht pijnigde, namelijk de zelfingenomen media-elite.

Het was mooi.

Dank!

En tot ziens, elders.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Dag
Sluiten