Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Opinie 18 jul 2016

Kuzu’s feestje

Denk-voorman Tunahan Kuzu was bij het Nederturkse feestje ter gelegenheid van het ontslag van een paar duizend rechters en de mogelijke herinvoering van de doodstraf in Turkije. Hij poseerde er met een mentaal uitgedaagde die het Grijze Wolven-signaal maakte.

Geen ophef.

Ik vroeg me af wat er zou gebeuren als Geert Wilders op de foto zou gaan met een kaalkopje dat de Hitler-groet brengt. Nou, ik vroeg het me niet af, ik weet het wel.

Ophef!

Zeg ik dat de Grijze Wolven even erg zijn als de nazi’s?

Nee, want ik ben niet levensmoe.

Maar ongepast is het wel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Kuzu’s feestje
Sluiten