Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Opinie 21 mrt 2016
Leestijd: 0 minuten

Leve Twitter!

Ik heb de afgelopen dagen rond het tienjarig bestaan van Twitter nogal wat mensen horen klagen over gescheld, getier en gedreig op dat medium. Ik vroeg me bij al die treurwilgen af of ze Twitter wel snappen. Je kunt mensen blocken, muten én wat minder narcistisch zoeken op je eigen naam en er is helemaal niks aan het handje. Sterker: het is veel gemakkelijker om op Twitter gevrijwaard te blijven van pakweg Frans Timmermans, Gordon Heuckeroth of Quinsy Gario dan in het echte leven.

Zo.

En dan wil ik graag afsluiten met een Twitter-klassieker.

Ben ff poepen #twexit

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Leve Twitter!
Sluiten