Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Opinie 2 nov 2015
Leestijd: 1 minuut

FC Allah

Ik begrijp dat FC Utrecht-speler Yassin Ayoub zijn medespelers tot vervelens toe tot de islam probeert te bekeren en een YouTube-kanaal beheert met extremistische video’s. Ik zag dat FC Utrecht-speler Nacer Barazite weigert FOX Sports-verslaggeefster Hélène Hendriks na een interviewtje een hand te geven. En ik hoorde dat de islamitische spelers van FC Utrecht in het stadion een eigen gebedsruimte hebben geclaimd. Mij lijkt dat voetballers alleen maar moeten proberen eens per week minimaal één doelpunt meer te maken dan de tegenstander en dat voetbalstadions bedoeld zijn om te voetballen. Maar ik zal wel een vreselijk ouderwetse kaaskop zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.