Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Opinie 15 feb 2015 / 21:15 uur

What’s next?

Dus er is een patroon. Je regelt een wapen. Je gaat naar een Europese hoofdstad. Je zoekt een plek waar mensen samenkomen die vinden dat Mohammed mag worden getekend. Daar knal je je eerste magazijn leeg. Daarna ga je naar een plek waar joden samenkomen. Daar knal je je tweede magazijn leeg. Je laat je opjagen door de politie. Tenslotte zorg je dat je als martelaar je laatste adem uitblaast. Parijs… Kopenhagen… D66-leider Alexander Pechtold twittert dat “angst ons niet mag verlammen”. Tuurlijk. We gaan op het ruggetje liggen wachten. De pootjes omhoog. Tot Amsterdam aan de beurt is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
What’s next?
Sluiten