Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Opinie 5 feb 2015

Ware gezicht

Man van de dag: Zouhair Saddiki. Gouds D66-raadslid. Bij meneer werd onder de ‘Nee/Ja’-sticker op zijn voordeur nog een sticker geplakt. De boodschap: ‘Geen sharia hier!’. Komt omdat er een megamoskee in Gouda komt waar men – to put it mildly – niet bepaald westerse waarden aanhangt als de gelijkwaardigheid van man/vrouw, hetero/homo en moslim/varken. Saddiki is boos over die sticker. Mag. Je vrouwtje moet toch die plakzooi van de deur halen met stickerverwijderaar. Maar hij doet ook aangifte. En de politie neemt die op. Zo toont deze moslim zijn ware gezicht. En de Goudse politie ook. Welkom in Goudistan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Ware gezicht
Sluiten