Jan Dijkgraaf
Jan Dijkgraaf Opinie 2 feb 2015 / 09:13 uur

Verwarde mannen

Sinds donderdag hot: verwarde mannen. Ik vond er ook twee, op Facebook.

De eerste: de Eurocommissaris die MH17-slachtoffers vorig jaar door de lucht zag vliegen terwijl ze elkaar nog één keer liefdevol in de ogen keken. Die loog woedend dat hij nooit gelogen had. Ik zeg: gestolen trouwring. Ik zeg: mondkapje.

De tweede: de fractievoorzitter van de kleinste regeringspartij. Die rommelde een staafdiagrammetje in elkaar en constateerde: ‘‘In moeilijke economische tijden de verzorgingsstaat overeind houden en het overheidstekort verkleinen. Niet makkelijk. Wel mogelijk. Trots op.’’

Frans en Diederik. Twee bommetjes, constant op ontploffen. En véél gevaarlijker dan Tarik Z..

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Verwarde mannen
Sluiten